ACTIES & EVENTS 
 

 In het seizoen van 2024 vinden er verschillende acties en evenementen plaats, alle informatie is op deze pagina te vinden.
Meld je op tijd aan want vol is vol!


  AANKOMENDE ACTIES EN EVENEMENTEN 2024 

 

1. Ladies night!

Speciaal voor de dames organiseren wij vanaf mei t/m augustus elke donderdagavond van 17:00 tot 21:00 een ladies night. Altijd al willen leren wakeboarden of waterskiën of je skills willen verbeteren? Dan is dit het geschikte moment. Reserveren kan via de reguliere manier, door gebruik te maken van de kortingscode zal de helft van de prijs in rekening worden gebracht. De kortingscode is: LADIES50. Het terras op het Cablepark is ook geopend dus na het wakeboarden of waterskiën is de mogelijkheid aanwezig om lekker te genieten van een hapje of een glas wijn.

 

2. Kidsclub! 

Leer samen met je leeftijdsgenoten waterskiën of wakeboarden tijdens onze kidsclub! De zondagochtend staat vanaf juni t/m augustus in het teken voor de jongere generatie. Tussen 10:30 en 12:00 wordt er lesgegeven op onze kleine baan. Deze baan is uitermate geschikt voor het leren waterskiën of wakeboarden omdat de snelheid handmatig wordt bestuurd en er gebruik gemaakt wordt van een communicatiesysteem tijdens het lesgeven. Om ervoor te zorgen dat de progressie van de kids zo snel mogelijk verloopt staat ook elke zondag tussen 12:00 en 13:00 onze grote baan zachter. Interesse? Stuur dan alvast een mailtje naar: info@cableparkviewalmere.nl. De kosten bedragen 25 euro per kind voor de les op de kleine baan en 25 euro voor het uurtje dat de baan zachter staat. Wil je zowel op de kleine baan als op de grote baan dan kan dit gecombineerd worden voor €40,- . De tarieven zijn inclusief materiaal. Wij hanteren een minimum van vier kinderen en een max van acht kinderen, let op vol is vol!

 

3. Slow hour 

Het beste moment voor beginners om te leren wakeboarden of waterskiën! Tijdens onze slow hour staat de grote baan zachter waardoor het makkelijker is om alles onder de knie te krijgen. Het slow hour is elke zondag van 12:00 tot 13:00. Onze instructeurs staan klaar om jullie alle tips en tricks te geven die nodig zijn om het water op te komen. Zorg er voor dat je optijd inschrijft!

 

 

  

Flyers

KIDS CLUB
LADIES NIGHT
SLOW HOUR
VIEW CUP
NACHTBOARDEN
DRESS TO IMPRESS
OPENING BBQ
Apre Ski

Evenementen

 

1. Openings BBQ

Om het seizoen goed te beginnen wordt er een BBQ gehouden om de sfeer er meteen goed in te krijgen. Dit staat gepland op zaterdag 25 mei vanaf 20:00. Na het wakeboarden kan iedereen zich omkleden en richting de BBQ komen. Hier gaan we gezellig wat eten en drinken. Wil je hieraan deelnemen? Meld je dan snel aan voor onze openings BBQ door onderaan deze pagina op het evenement te klikken.

Tarieven:
€20,- p.p. BBQ (exclusief drank)

Seizoenskaarthouders 
€15,- p.p. BBQ (exclusief drank)

 

2. VIEW cup

Op 22 juni van 17:00 - 21:00 vindt de eerste VIEW cup plaats. De deelnemers worden verdeeld in vier groepen: Kids tot 16 jaar, heren 16 tot 30 jaar, heren 30+ en dames alle leeftijden. Iedereen is welkom en mag deelnemen aan de VIEW cup. Elke rider krijgt 2 heats en er wordt gestreden voor een top drie klassering. Er worden rpijzen uitgereikt voor de top drie, winnaar per leeftijdsgroep en beste trick van de cup. Als afsluiting van de VIEW cup wordt er een barbecue georganiseerd.

Tarieven:
€20,- p.p. deelname VIEW cup +  BBQ (exclusief drank)
€20,- p.p. deelname BBQ (exclusief drank)
€10,- p.p. deelname VIEW cup (exclusief BBQ en drank)

VOL = VOL dus meld je snel aan door onderaan deze pagina op het evenement te klikken.

 

 

3. Dress to impress

Altijd al is willen wakeboarden of waterskiën op een zo gek mogelijke manier? Dan is 'dress to impress' het event! Op 27 juli van 13:00 - 15:00 wordt er gereden op allesbehalve waterski's of een wakeboard. Denk bijvoorbeeld aan waterskiën op twee oude plaken uit de schuur of wakeboarden op een oud tv scherm. Blijf jij drijven op een zelfgebouwd vlot of heb je een leuk opblaasbaar attribuut? Het mag zo gek mogelijk zijn! Om het event extra speciaal mag je ook verkleed komen. Een aparte wetsuit of een gekke toevoeging. Wees creatief op deze dag! Tot slot zullen wij de meest creatieve Meld je snel aan voor dit event door onderaan deze pagina op het evenement te klikken.

Tarieven:
Baantoegang €15,- 
Seizoenskaarthouders GRATIS

 

5. Nachtboarden!

Na het grote succes van vorig jaar staat ook dit jaar het nachtskiën/boarden weer op de agenda. Dit zal plaatsvinden op 31 augustus van 20:00 - 22:00. De bedoeling is dat iedere waterskiër of wakeboarder zichzelf voorziet van verlichting. De baan zal ook worden verlicht. Aanmelden is mogelijk door onder aan de pagina op het gewenste event te klikken. 

Tarieven:
Deelname evenement €20,- 
Seizoenskaarthouders €10,-
 

 

6. Aprè ski

Om het seizoen goed af te sluiten organiseren wij een apré ski party op zaterdag 26 oktober vanaf 20:00. Na het waterskiën of wakeboarden gaat iedereen zich omkleden om vervolgens richting de feestzaal te komen en ontvangt iedere deelnemer 2 consumptiemuntes en gaan wij rond met bittergarnituur. 

Deelname €10,00 p.p. 

 Aanmelden is mogelijk door onder aan de pagina op het gewenste event te klikken. 

 

7. Testdagen

Benieuwd hoe het materiaal van diverse merken in praktijk voelt? Kom langs op de volgende testdagen en maak kennis met het materiaal van de volgende merken: