• Eten in Almere Buiten

 

GROEPSACTIVITEITEN BIJ CABLEPARK VIEW ALMERE


Kom met jouw groep naar Cablepark VIEW Almere en ervaar een nieuwe groepsdynamiek in een een andere setting op het water doormiddel van een uitdagende sport zoals wakeboarden, waterskiën of suppen. Ideaal als teambuilding, klassenuitje, bedrijfsuitje of activiteit voor een vrijgezellenfeest. 


 

KLASSENUITJE ORGANISEREN

MET JE KLAS OP DE PLAS! Organiseer een leuk sportief klassenuitje bij Cablepark VIEW. Leerlingen krijgen de kans om wakeboarden en waterskiën te ervaren onder begeleiding van ervaren instructeurs. Of ze nu beginner zijn of al wat ervaring hebben, wij zorgen voor een veilige en opwindende kennismaking met deze spectaculaire sporten. Voor de wat minder adrenaline gedreven leerlingen is er ook altijd een mogelijkheid om te gaan suppen.

Een schoolreisje naar ons Cablepark bevorderd niet alleen individuele vaardigheden maar ook teamwork. Leerlingen zullen bij ons ontdekken hoe belangrijk samenwerking is terwijl ze elkaar aanmoedigen en uitdagen op het water. Het is ook altijd mogelijk om het naastgelegen strand te gebruiken waar wij in samenwerking met partners verschillende sportactiviteiten voor scholen kunnen uitzetten waaronder onder andere een volleybalveld. Als de leerlingen klaar zijn met de activiteiten is het ook altijd mogelijkheid om heerlijk te eten of te genieten van een verfrissend drankje. Er is genoeg ruimte en gelegenheid om tijdens en achteraf na te genieten van een onvergetelijk schoolreisje.

 


BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN

Organiseer een bedrijfsuitje op het water en laat je collega's kennismaken met de opwindende wereld van watersport door middel van waterskiën en wakeboarden. Met professionele instructeurs verzorgen we het bedrijfsuitje voor zowel beginners als ervaren watersporters en zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring op het water. Wat minder snelheid en actie? Ervaar dan de prachtige Almeerse wateren op de sup! 
Naast de spannende watersportactiviteiten biedt onze locatie een relaxte sfeer met prachtig uitzicht over de skyline van Almere. Het is mogelijk om bij ons heerlijk wat te eten of te genieten van een verfrissendd drankje. 
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding , bedrijfsfeest, ontspanning of gewoon een dag vol plezier. Bij ons aan het water belooft altijd een memorabele ervaring te worden. Trek je zwemkleding aan, laat de zorgen achter je en duik met ons mee in een dag vol avontuur en lachende gezichten.
Onze activiteiten zijn ook te boeken in combinatie met onder andere een vergadering, presentatie of bedrijfsborrel.

 


VRIJGEZELLENFEEST ORGANISEREN

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest dat alles in zich heeft? Spanning, avontuur en onvergetelijke momenten. Bij Cablepark VIEW Almere maken we van jullie vrijgezellenfeest een dag vol bruisend plezier aan het water!
Laat de aanstaande bruid/bruidegom kennis maken met de unieke watersport ervaring op het water door middel van waterskiën en wakeboarden. Of je nu een doorgewinterde pro bent of voor het eerst op een board stapt, onze instructeurs staan klaar om deze dag onvergetelijk te maken. Voor de wat meer ontspannen ervaring is er ook altijd een mogelijkheid om te gaan suppen.
Naast de spannende activiteiten biedt onze locatie een prachtig uitzicht over de skyline van Almere stad en een relaxte sfeer. Mogelijkheid tot heerlijk eten, verfrissende drankjes en genoeg ruimte en gelegenheid om tijdens en achteraf na te genieten van een onvergetelijke activiteit. 

 

Mogelijkheden Cablepark View