Kinderfeestjes

Wil jij een stoer en spetterend feestje geven met je vriendjes en/of vriendinnetjes? Dat kan bij ons! Jullie gaan om de beurt waterskiën of wakeboarden en zullen gieren van het lachen. Naast dat waterskiën en wakeboarden super leuk is, is het namelijk ook heel erg grappig om iedereen te zien spartelen. Natuurlijk krijgt iedereen goede begeleiding. Als beloning gaan we nog even lekker gek doen met z'n allen op de tube. Zelfs met regen heb je de grootste lol, want nat word je toch wel! 

Een kinderfeestje duurt 2 uur. Ouders kunnen ondertussen leuke foto's maken vanaf het startdock van de 2.0 baan of het strand.
De prijs bedraagt €30 euro per kind. Minimaal 6, maximaal 12 kids kunnen meedoen. Na het kinderfeestje is er de mogelijkeheid om nog een uurtje te suppen en/of een frietje met snacks te eten, wie wil dat nou niet?

WIL JIJ JE KINDERFEESTJE BIJ ONS VIEREN?

Kidsclub

Leer samen met je leeftijdsgenoten wakeboarden tijdens onze kidsclub! De zondagochtend staat vanaf juni t/m augustus in het teken voor de jongere generatie wakeboarders. Tussen 10:30 en 12:00 wordt er lesgegeven op onze 2.0. De 2.0 is uitermate geschikt voor het leren wakeboarden omdat de snelheid handmatig wordt bestuurd en er gebruik gemaakt wordt van een communicatiesysteem tijdens het lesgeven. Om ervoor te zorgen dat de progressie van de kids zo snel mogelijk verloopt staat ook elke zondag tussen 12:00 en 13:00 onze grote baan zachter. Interesse?! Stuur dan alvast een mailtje naar: info@cableparkviewalmere.nl. De kosten bedragen 25 euro per kind voor de les op de 2.0 en 25 euro voor het uurtje dat de baan zachter staat, beide is inclusief materiaal. Wij hanteren een minimum van vier kinderen en een max van acht kinderen, let op vol is vol! 

 

 

Wil jij meedoen aan de kidsclub?