• Eten in Almere Buiten

Kidsclub

Voor de kleintjes hebben wij een speciale “kidsclub”. De Kids Club bestaat uit klassikale waterski- en wakeboard lessen voor kinderen tot en met 14 jaar. Het is een speelse manier om kinderen de beginselen van het waterskiën en wakeboarden bij te brengen. In speciaal voor hun gereserveerde tijd krijgen ze samen met leeftijd genootjes extra aandacht op het water. De kidsclub is al jaren een groot succes en het jonge talent blijft maar komen.

Wij raden aan voortijdig te reserveren, want vol is vol. De prijs draagt €20,00 per les inclusief gebruik van het nodige materiaal.
Maximaal 20 kinderen kunnen meedoen per les. Reserveren kan uitsluitend online.

MEEDOEN AAN DE KIDSCLUB? 

KIDSMIDDAG

Elke woensdag middag is het kids en beginners middag van 15.00 uur tot 17.00 uur, tijdens dit tijdvak zetten wij de baan zachter zodat men rustig kan starten en voor de gevorderde wakeboarder eventueel met een lagere snel de basistricks kan oefenen.

 

 

Kinderfeestjes

Wil jij een stoer en spetterend feestje geven met je vriendjes en/of vriendinnetjes?
Dat kan bij ons! Jullie gaan om de beurt op de waterski's en zullen gieren van het lachen. 
Naast dat waterskiën super leuk is, is het namelijk ook heel erg grappig om iedereen te zien spartelen. 
Natuurlijk krijgt iedereen goede begeleiding. 
Als beloning gaan we nog even lekker gek doen met z'n allen op de bananenboot of tube. Zelfs met regen heb je de grootste lol, want nat word je toch wel! 

Een kinderfeestje duurt 2 uur. Ouders kunnen ondertussen leuke foto's maken vanaf het startdock van de 2.0 baan of het strand.
De prijs draagt €30 euro per kind. Minimaal 6, maximaal 12 kids kunnen meedoen.  Online reserveren!