We gaan nog een keer!

Het was een raar seizoen, een seizoen om nooit te vergeten, een seizoen met veel beperkingen, heel veel regels maar gelukkig ook heel veel plezier!
Door coronamaatregelen en de daarbij behorende beperkingen is er helaas geen mogelijkheid om het seizoen groots af te sluiten door middel van een evenement en / of borrel.

Toch willen wij niet zomaar dichtgaan zonder het seizoen gezellig af te sluiten. Dit gaan wij doen op zaterdag 17 oktober, van 13.00 - 16.00 uur kun je nog 1 keer dit seizoen je gekste tricks laten zien op de baan. 

Alvast vooruitblikkend op volgend jaar zijn er indien mogelijk een hoop events in aantocht, hou dus regelmatig onze website en social media in de gaten, hiervan zullen op facebook evenementen worden aangemaakt.

Reserveren is verplicht en kan onderaan deze pagina!

Goed nieuws, de 2.0 blijft open!

De grote baan is zoals jullie weten van de winter gesloten. Onze kleine baan (2.0) houden wij het gehele winterseizoen geopend. Elke eerste zondag van de maand kan je een winterclinic boeken, dit om gewoon even te vlammen op het water of door te blijven trainen en je tricks te blijven oefenen.